Uw opname in ons revalidatiecentrum

Zo ziet de opnamedag er bij Recura Revalidatie uit

Uw opname in ons revalidatiecentrum

Op de opnamedag heten we u van harte welkom bij de receptie van ons revalidatiecentrum aan de Zorgboulevard op de 3e etage. Bent u in het Zaans Medisch Centrum opgenomen? Dan wordt u via de directe verbinding met het ziekenhuis (de corridor) naar de revalidatieafdeling gebracht.

Kennismaking met ons zorg- en behandelteam
Op de afdeling maakt u kennis met de verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Ook ontmoet u – soms op dezelfde dag, soms later in de week – de behandelaars van Recura Revalidatie, zoals de fysiotherapeut, de arts en de ergotherapeut.

Heeft u hulpmiddelen nodig in ons revalidatiecentrum?
Samen met de ergotherapeut/fysiotherapeut bekijken we of u hulpmiddelen zoals een rolstoel of rollator nodig heeft. Recura Revalidatie stelt deze in bruikleen beschikbaar. Ook kunt u uw eigen rolstoel of rollator meenemen.

Revalideren is hard werken
Bij de eerste kennismaking bespreken onze verpleegkundigen uw verwachtingen met u. Uw luxe eenpersoonskamer en de goede maaltijdvoorzieningen doen u wellicht vermoeden dat u in een hotel bent. Wij spreken van Recura als revalidatiecentrum, want voor uw herstel moet u toch vooral zélf aan de slag. Revalideren is hard werken, de hele dag door.