Uw kamer in ons revalidatiecentrum

Het gevoel van thuis

Uw kamer in ons revalidatiecentrum

Bij Recura Revalidatie weten we dat revalideren het beste gaat, wanneer mensen zich thuis voelen in de omgeving waarin ze verblijven. Daarom hebben we speciale aandacht besteedt aan de kamers. Onze patiënten hebben het wel eens over ‘hotelkamers’. Wij spreken liever over een omgeving met het warme gevoel van thuis.

Comfortabele kamers in ons revalidatiecentrum
Binnen Recura Revalidatie treft u geen witte ziekenhuiskamers aan, maar moderne en comfortabele kamers met een prettige kleurstelling. De eenpersoonskamers zijn van alle gemakken voorzien:

  • eigen badkamer met douche en toilet
  • tv (kosteloos te gebruiken)
  • koelkastje
  • kluisje
  • gratis wifi

Rooming-in: als u een naaste bij u blijft om u te ondersteunen
Als u ernstig ziek, angstig of onrustig bent, kan het prettig zijn dat een naaste 24 uur per dag bij u is en u ondersteunt. Met rooming-in zorgen we ervoor dat deze persoon bij u op de kamer kan verblijven. Het verpleegkundig team stelt samen met u en uw naaste vast of rooming-in kan bijdragen aan uw herstel. Afspraken hierover leggen we vast in een overeenkomst.

Lees de brochure voor meer informatie over rooming-in

Lounge op elke verpleegafdeling: een prettige ontmoetingsplek
Naast de kamers vindt u op elke etage ook een fraaie loungekamer. Deze warm ingerichte huiskamer is voorzien van prettig zitmeubilair en een keukenblok met onder meer een koffieautomaat. Revalidanten halen hier een gratis kop koffie of thee en ontmoeten hier anderen.

Rondkijken bij Recura Revalidatie?
Bent u benieuwd naar de zorg die u binnen ons revalidatiecentrum krijgt? Volg onze digitale rondleiding. Heeft u nog vragen? Bel 088 38 33 055 – op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 16.00 uur.