Faciliteiten en diensten

Alles voor uw revalidatie én comfort

Introductie

Binnen ons revalidatiecentrum bieden we u tal van faciliteiten en diensten die uw verblijf bij ons veraangenamen.

Gratis wifi

Recura Revalidatie biedt u gratis wifi. Waar u ook bent in ons revalidatiecentrum, overal heeft u internet op uw smartphone, tablet of laptop.

Restaurant

Goed eten en drinken is belangrijk voor uw herstel. Dat begrijpen ze bij restaurant Hutten op de derde verdieping van ons revalidatiecentrum als geen ander. Lees meer over eten en drinken bij Recura Revalidatie en over onze voeding met extra eiwit.

Oefenzaal

Onze fysiotherapeuten heten u van harte welkom in onze moderne oefenzaal. De oefenruimte is voorzien van de meest moderne oefenapparatuur en fitnesstoestellen. Is het belangrijk voor uw herstel, dan kunt u zelfs in het weekend in de oefenzaal terecht. Let op: een bezoek aan de oefenzaal van Recura Revalidatie is altijd op afspraak. Zo kunnen wij u de beste begeleiding bieden.

Soms kunt u ook baat hebben bij oefeningen in het water. U kunt daarvoor terecht in het loopbad van het nabijgelegen verpleeghuis Oostergouw.

Post

Wilt u post versturen? Geeft u deze dan af bij de receptie. Binnenkomende post wordt verspreid via de zorgmedewerkers en kunt u ophalen bij de verpleegpost op de afdeling.

Personenalarmering

Het is belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in ons revalidatiecentrum. Daarom hebben we bij Recura Revalidatie een geavanceerd oproepsysteem. Is er iets aan de hand? Dan drukt u op de knop. Onze zorgmedewerkers weten meteen, waar u zich bevindt in het gebouw. Tijdens uw opnamegesprek krijgt u uitleg over dit systeem. Meer over veilig verblijven bij Recura Revalidatie.

Pedicure en kapper

Voor de behandeling van uw voeten kan de pedicure op afspraak langskomen. Regelmatig is de kapper bij ons aanwezig. Wilt u een afspraak maken? Vraag ernaar bij de receptie.

Zorgboulevard

Recura Revalidatie ligt aan de Zorgboulevard naast het Zaans Medisch Centrum. Hier vindt u tal van zorggerelateerde bedrijven:

  • ZaanApotheek. Heeft u na uw ontslag uit ons revalidatiecentrum medicijnen nodig? In het weekend kunt u ze meteen ophalen bij deze apotheek aan de Zorgboulevard.
  • Mathot thuishulpmiddelen. Om thuis verder te kunnen herstellen en revalideren, kunnen soms hulpmiddelen nodig zijn. Dan is het makkelijk dat u hier meteen even kunt binnenlopen na uw ontslag bij Recura Revalidatie.
  • Beter Horen. Deze audicien helpt u met hoortoestellen en gehoorbescherming.

Daarnaast heeft de Zorgboulevard ook andere winkels voor uw gemak. Het kan zijn dat onze fysiotherapeut u uitnodigt om bij wijze van oefening een bezoek aan deze winkels te brengen. Zo leert u langzamerhand weer deel te nemen aan het dagelijks leven.

  • Albert Heijn XL supermarkt
  • Etos drogisterij
  • Bloemenwinkel
  • Bakkerij
  • Slagerij
  • Koffie- en cadeauwinkel
  • Restaurant / lunchroom