Over ons

Dit maakt Recura Revalidatie zo bijzonder

Dit maakt Recura Revalidatie zo bijzonder

Hoe kunnen we revalidatiezorg naar een nog hoger niveau brengen? Met dat doel voor ogen hebben zorgorganisatie Evean en het Zaans Medisch Centrum hun krachten gebundeld en Recura Revalidatie opgericht. Wat maakt ons revalidatiecentrum zo bijzonder?

Een prettige omgeving met alle zorg en aandacht die u wenst.

Midden in de wijk

De best mogelijk revalidatiezorg en herstelzorg

Recura Revalidatie combineert de medische expertise van het Zaans Medisch Centrum met de revalidatie-expertise van Evean. Ons deskundige team aan behandelaars volgt de laatste ontwikkelingen uit de geriatrische revalidatiezorg op de voet om u de beste zorg te bieden. Ook dankzij ons lidmaatschap van UNO, het Universitair Netwerk Ouderenzorg van UMC Amsterdam (voorheen VUmc), lopen we altijd voorop in revalidatiekennis. Ons doel is dat u weer zo snel mogelijk klaar bent om in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen wonen.

Een prachtige revalidatieomgeving met comfortabele eenpersoonskamers

Alles aan Recura Revalidatie is zo goed als nieuw. Het restaurant, de lounges op de verpleegafdelingen) en de prachtige oefenzaal – alles ziet er goed, modern en verzorgd uit. U verblijft in een comfortabele eenpersoonskamer met een eigen badkamer, tv, kluisje, koelkastje en gratis wifi. Dat onze revalidanten wel eens van een hotelkamer spreken, komt misschien wel door de warme kleurstelling. Voor de tijd dat u bij ons revalideert, geven we u graag dat thuisgevoel.

Goed eten en drinken

Bij Recura Revalidatie krijgt u drie maaltijden per dag, aangevuld met eiwitrijke tussendoortjes die uw revalidatie ondersteunen.

Lees meer

In directe verbinding met het Zaans Medisch Centrum

Een corridor (gang) verbindt Recura Revalidatie met het Zaans Medisch Centrum. Bent u behandeld in het ziekenhuis?  Dan kunt u al vrij snel naar ons revalidatiecentrum worden overgebracht.

Een unieke locatie: gelegen aan de Zorgboulevard

Ons revalidatiecentrum ligt aan de Zorgboulevard, vlak bij het Zaans Medisch Centrum. Een boodschapje doen bij de Albert Heijn XL? Een kop koffie drinken? Of snel even langs de apotheek, drogisterij of hulpmiddelenleverancier? Hier heeft u letterlijk alles bij de hand. Voor een (eerste, voorzichtige) wandelingetje is er een park dichtbij.

Rondkijken bij Recura Revalidatie?

Bent u benieuwd naar de zorg die u binnen ons revalidatiecentrum krijgt? Volg onze digitale rondleiding. Heeft u nog vragen? Bel 088 38 33 055 – op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 16.00 uur.