Eten en drinken

Geen herstel zonder goed eten en drinken

Introductie

Bij Recura Revalidatie krijgt u drie maaltijden per dag en voldoende drinken, zoals koffie, thee of frisdrank. Voor de maaltijden werkt ons revalidatiecentrum samen met cateraar Albron. Uiteraard houden we rekening met uw dieetwensen. Eet u bijvoorbeeld halal, vegetarisch of vegan? Geef het gerust door aan de verpleging.

Restaurant: elke dag vers

Goede voeding is belangrijk voor uw herstel. Dat begrijpen we bij Recura als geen ander. In het restaurant binnen ons revalidatiecentrum koken de chef-koks dagelijks vers voor u. Het is een gezellige plek waar u andere cliënten ontmoet of samen met uw familie of vrienden wat kunt eten en drinken (voor hen tegen betaling).

Het restaurant is dagelijks geopend van 7.30 tot 19.30 uur.

  • Ontbijt: 7.30 - 9.30 uur
  • Lunch: 12.00 - 13.30 uur
  • Diner: 17.00 - 18.30 uur

Eten op uw kamer

Bent u nog niet in staat om in het restaurant te eten? Dan zorgen de medewerkers en onze voedingsassistenten ervoor dat de maaltijd op uw kamer wordt geserveerd. Maar zodra u maar enigszins weer op de been bent, nodigen we u van harte uit om het restaurant te bezoeken. Zo pakt u de draad van het dagelijks leven langzaam weer op.

Extra eiwitten voor uw herstel

Eiwitrijke voeding kan bijdragen aan een spoediger herstel. Daarom serveren we u per dag een aantal eiwitrijke extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een smoothie of een eitje in rookvlees – uiteraard passend bij uw dieet en voedingswensen.

 

Altijd open voor wat extra’s

Heeft u naast de maaltijden en de eiwitrijke tussendoortjes nog zin in wat extra’s, zoals een tosti en/of een drankje? Tegen betaling is dat altijd mogelijk.