Recura Zomer Challenge

Je hebt er vast wel eens van gehoord, want het komt best vaak voorbij: een challenge waar je aan mee kunt doen. Een opruimchallenge, een schrijfchallenge of de veel bekende Jerusalema Challenge. Een Challenge is een uitdaging en door deze uitdaging worden we geactiveerd, gestimuleerd, verbinden we, maar hebben we vooral lol met elkaar. En dat werkt goed, kan ik je vertellen!

Op Recura Revalidatie in Zaandam wordt namelijk de Recura Zomer Challenge georganiseerd!

In de maanden juli en augustus is er elke week 1 nieuwe Challenge voor medewerkers en 1 nieuwe Challenge voor Revalidanten. Deze Challenges zijn zeer divers van aard, zodat er ook voor ieder wat wils tussen zit. Maar niets moet bij de Recura Zomer Challenge, we nodigen revalidanten en medewerkers uit om mee te doen, om even de tijd en aandacht voor elkaar te hebben, even tijd te verdrijven, stress en/of drukte even te vergeten, maar vooral om plezier met elkaar te hebben. Na elke week Challenge wordt 1 revalidant in het zonnetje gezet, die meedoet met de challenge. En voor de medewerkers is er zelfs een speciale wall of Fame gerealiseerd, waarop elke week een medewerker(s) een eervolle plek krijgt. De weekchallenges van de afgelopen weken waren: momentje voor een complimentje, ballonnen beweeg challenge, koekjes bakken, sjoelen, gekke bekken foto, en dans de IKO IKO.

Op Recura dagen we de revalidanten en medewerkers  in juli en augustus wekelijks nog  lekker uit…….. en welke challenges dat zullen zijn? Dat verklappen we uiteraard nog niet…..

Zonnige groet;

Emilienne ’t Hart

Directeur Recura ai